ZF 24

Udrea: Nu poti sa astepti 20 de ani sa se faca autostrazile pentru a dezvolta turismul romanesc

14.05.2009, 10:37 16

Elena Udrea, Ministrul Turismului, a explicat ca problemele grave “pe care le stie toata lumea”, precum infrastructura rutiera, nu ar trebui sa fie un impediment in dezvoltarea turismului romanesc.

“Nu poti sa astepti 20 de ani sa se faca autostrazile si in timpul asta sa inchizi Romania ca destinatie turistica. Trebuie sa gasim solutii. Ne-am putea descurca mult mai bine decat ne descurcam in prezent in turismul romanesc, doar cu resursele pe care le avem. Cred ca in timpul de cand sunt eu in Minister s-a vazut ca preocuparea pentru turismul romanesc este una evidenta, a fost o preocupare care nu ne-a lasat sa dormim noaptea. Sper ca turismul romanesc sa ajunga sa fie primul in zona de Sud-Est a Europei, pornind de la resursele pe care Romania le are”, a declarat Elena Udrea, in cadrul conferintei organizata de Ziarul Financiar in parteneriat cu Cheque Dejeuner “Turismul romanesc in 2009 – Cand vom vedea primele rezultate ale proiectului tichetelor de vacanta?”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO