ZF 24

Un fost consultant în vânzări face profit de 50.000 euro/an din marketing online

Un fost consultant în vânzări face profit de 50.000...

Autor: Corina Mirea

29.06.2014, 17:31 906
Marius Lăzărescu, 33 de ani,  a absolvit cibernetica la Academia de Studii Economice din Bucureşti în urmă cu aproape nouă ani, cam în aceeaşi perioadă în care a decis să renunţe la jobul de consultant în vânzări dintr-o firmă de servicii de internet pentru a-şi deschide o agenţie de marketing online. În 2013, agenţia Today's a ajuns la afaceri de aproape 180.000 de euro şi a intrat din nou pe profit după doi ani în care a fost pe minus, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
„Am decis să merg pe cont propriu pentru că îmi doream mai multă libertate şi, oricum, oamenii de vânzări au tendinţa de a deveni antreprenori mai mult decât alţi specialişti, fiind nevoiţi să atragă în permanenţă noi clienţi. Am pornit în 2005 doar cu un telefon mobil, un plin de benzină şi doi prieteni dispuşi să mă ajute“, spune Marius Lă­zărescu, fon­dator al Links Group, firma care deţine To­day's şi care anul trecut a ajuns la un profit de peste 50.000 de euro, după ce în 2012 pier­de­rile au fost de 30.000 de euro.
 
În prezent, agenţia este formată din şapte oameni care rea­li­zează campanii de marketing online pentru 40 de con­turi, cea mai mare parte a clienţilor pro­venind din auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO