ZF 24

Un fost steward din Cluj ţinteşte un milion de lei cu un restaurant care vinde burgeri

În vara anului trecut, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri

În vara anului trecut, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri

Autor: Mihaela Pascari

31.01.2016, 17:00 4463
Clujeanul Eduard Ebincă în vârstă de 30 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, s-a decis să re­nunţe la ac­tivitatea de steward pen­tru a-şi des­chi­de propria afacere în centrul ora­şu­lui Cluj.
 
Tânărul a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (de­bu­tant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului trecut, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri, iar anul acesta el ţinteşte afaceri de 1 milion de lei.
 
„Un rol esenţial pentru crearea acestui business l-a avut ultimul job deţinut, cel de steward, care mi-a oferit o imagine destul de detaliată a lumii în care trăim. Aşa am început să mă îndrept spre conceptul de bur­ger. Timp de circa un an am stu­diat piaţa din Ro­mâ­nia şi direc­ţia în care se îndreaptă acest fel de bu­si­ness“, spune Eduard Ebincă, ac­ţio­narul Burger House.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO