Un start-up pe zi

Un fost steward din Cluj ţinteşte un milion de lei cu un restaurant care vinde burgeri

31 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

În vara anului trecut, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri

Clujeanul Eduard Ebincă în vârstă de 30 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, s-a decis să re­nunţe la ac­tivitatea de steward pen­tru a-şi des­chi­de propria afacere în centrul ora­şu­lui Cluj.
 
Tânărul a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (de­bu­tant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului trecut, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri, iar anul acesta el ţinteşte afaceri de 1 milion de lei.
 
„Un rol esenţial pentru crearea acestui business l-a avut ultimul job deţinut, cel de steward, care mi-a oferit o imagine destul de detaliată a lumii în care trăim. Aşa am început să mă îndrept spre conceptul de bur­ger. Timp de circa un an am stu­diat piaţa din Ro­mâ­nia şi direc­ţia în care se îndreaptă acest fel de bu­si­ness“, spune Eduard Ebincă, ac­ţio­narul Burger House.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2016

 
Cuvinte cheie:
restaurant
, vanzare
, afaceri
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide