ZF 24

Un fost vicepreşedinte al Orange numit director financiar în România

Un fost vicepreşedinte al Orange numit director...

Autor: Adrian Dumitrache

15.09.2013, 20:44 352

Un fost vicepreşedinte al grupului Orange, Diego Martinez Lopez (foto), a preluat în septembrie funcţia de director financiar al Orange România, înlocuindu-l pe Ludovic Pech, numit în aceeaşi poziţie la Mobistar Belgia, a anunţat operatorul român de telecomunicaţii.

„Începând cu luna septembrie, Diego Martinez Lopez este noul director financiar al Orange România. El a preluat responsabilităţile de la Ludovic Pech, care a fost numit director financiar la Mobistar, Belgia, după ce timp de trei ani şi-a adus o contribuţie importantă la îmbunătăţirea performanţei financiare a Orange România“, se arată într-un comunicat al operatorului. Cu experienţă în domeniul financiar, Lopez a coordonat numeroase programe strategice de eficienţă şi de transformare în cadrul grupului Orange şi a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii şi tehnologii, precum servicii TV şi reţele broadband de mare viteză.

De la sfârşitul anului 2009 el şi-a început activitatea la sediul central din Paris al grupului Orange, unde a ocupat funcţia de vicepreşedinte al departamentului Business Performance and Controlling, în cadrul diviziei Home & Convergence a Grupului Orange. Din această poziţie, el a condus şi a monitorizat activităţile grupului legate de servicii fixe, internet şi convergenţă. Lopez s-a alăturat grupului Orange în anul 2000, la Orange Spania, unde a ocupat mai multe poziţii importante, printre care cele de director al departamentelor de controlling şi financial planning. Orange România este primul jucător local în domeniul telefoniei mobile.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO