ZF 24

Un proiect rezidenţial de 1.200 de locuinţe din cartierul bucureştean Titan a intrat în insolvenţă

Un proiect rezidenţial de 1.200 de locuinţe din...

Autor: Cristina Cuncea

30.10.2014, 16:57 879

Tribunalul Bucureşti a admis recent cererea Alpha Bank prin care aceasta solicita intrarea în insolvenţă a firmei Ram West Investiţii, controlată de investitori israelieni.

Proiectul estimat la circa 140 de milioane de euro trebuia să cuprindă în total şapte clădiri, de câte 18 etaje, suprafaţa apartamentelor fiind de 53 de metri pătraţi pentru cele cu două camere, de 82 de metri pătraţi trei camere şi 149 metri pătraţi pentru penthouse-uri. În primă fază urmau să fie construite 360 de apartamente.

Terenul pe care urma să fie dezvoltat proiectul are 36.000 de metri pătraţi, iar investiţia a fost anunţată în anul 2008 de firma Ram Global Group. Proiectul a rămas în stadiu incipient de dezvoltare.

Printre acţionarii de la acea vreme ai Ram Global Group se număra omul de afaceri Moshe Charash, implicat şi în proiectul rezidenţial West Park din Miliari, actualul Seven Hills.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO