Un start-up pe zi

Un tânăr din Cluj ţinteşte vânzări de 50.000 de lei dintr-un bar mobil

31 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

Vlad Crişan, un antreprenor în vârstă de 30 de ani din Cluj, s-a decis în urmă cu un an să pună bazele propriei afaceri, Vlad Events, care are la bază un bar mobil. Tânărul, care are o experienţă de 12 ani în domeniul HoReCa,  lucrează cu trei colaboratori şi ţinteşte pentru anul acesta vânzări de circa 50.000 de lei din barul mobil.
 
„Ideea unei astfel de afaceri a venit acum doi ani dintr-o glumă, când nu credeam că o să reuşesc să devin antreprenor, însă gluma a devenit realitate”, spune Vlad Crişan, acţionarul unic al firmei Vlad Events.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.01.2016

 
Cuvinte cheie:
vanzari
, cluj
, tanar
, antreprenori
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide