ZF 24

Un tânăr IT-ist din Cluj şi-a uimit colegii când le-a spus că are o misiune specială

Un tânăr IT-ist din Cluj şi-a uimit colegii când le-a...
14.06.2015, 14:10 562

Conceptul dezvoltat de Radu este unul unic în România şi în beneficiul multor cetăţeni.

 

Ce a făcut tânărul clujean pentru a veni în sprijinul semenilor săi

„Eu lucrez în domeniul IT. Ideea mi-a venit în urmă cu aproximativ doi ani. Eu sunt implicat şi am ajutat împreună cu colegii mei mai mulţi oameni care aveau nevoie de ajutor. În acest fel am observat cât de mult au nevoie de ajutor unele persoane. De asemenea, bunica mea a fost prin spitale cu ceva probleme de sănătate şi am reuşit în acest fel să discut cu fel şi fel de oameni şi să văd câte lipsuri sunt. În viitor sper să avem cât mai multe magazine şi organizaţii care să colaboreze cu noi”, îşi începe povestea Radu Popescu.

Tânărul clujean implicat în acţiuni caritabile din 2007 a lansat website-ul BuyAndHelp.ro care are scopul de a strânge donaţii pentru ONG-uri şi alte cazuri umanitare propuse de utilizatori prin intermediul comerţului online şi marketing-ului afiliat. Conceptul este unul unic în România, bazându-se pe parteneriate cu diferite magazine online care oferă comision intermediarilor, în acest caz BuyAndHelp.ro, comision ce va fi direcţionat către cauze sociale. Vizitatorii donează achiziţionând produse online, dar fără a plăti nimic în plus, scrie monitorulcj.ro.

Citeşte mai multe pe gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO