ZF 24

Un trader de carburanţi din Bucureşti face afaceri de aproape 120 de milioane de euro, cu 21 de angajaţi. VIDEO

Autor: Carol Dan

23.06.2015, 00:07 24331
Traderul de produse petroliere ROTTCO Consult din Bucureşti, controlat de discretul om de afaceri Nicolae Paul Pop, fost şef al operaţiunilor de distribuţie a carburanţilor din grupul Rompetrol, a derulat anul trecut afaceri de 521,5 mil. lei (117,4 mil. euro), cu 12% mai mari faţă de 2013.

Totuşi, profitul net al ROTTCO Consult este nesemnificativ, de doar 0,4 mil. lei, menţinându-se an de an sub nivelul de 1 mil. lei.

„Afacerile companiei au crescut ca urmare a cooptării de noi clienţi“, spune sec Cornel Dinu, directorul de dezvoltare al companiei.

ROTTCO Consult, înfiinţată în 2010, este una dintre cele mai mari, companii înfiinţate de antreprenori români. Compania împarte o piaţă de 9,5 mld. euro cu alte companii de trading înfiinţate de români, precum  Oscar Downstream, în spatele căreia se află omul de afaceri Alin Nicula, Comision Trade, deţinută de brăileanul Eugen Cârligea, şi Unicom Holding, condusă, printre alţii, de Constantin Iavorski, fost ministru al energiei din Republica Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO