ZF 24

UPC începe anul 2014 cu o creştere de 7% a veniturilor

Severina Pascu, CEO al UPC România & Ungaria: Rezultatele din acest prim trimestru (...) confirmă că am ales cartea câştigătoare - internetul.

Severina Pascu, CEO al UPC România & Ungaria: Rezultatele din acest prim trimestru (...) confirmă că am ales cartea câştigătoare - internetul.

Autor: Adrian Seceleanu

08.05.2014, 00:08 318

Compania de cablu UPC, deţinută de gigantul american Liberty Global (LGI), a înregistrat în primul trimestru din acest an o creştere de 7% a veniturilor, la 37 de milioane de dolari, evoluţia fiind determinată, în principal, de segmentul serviciilor de internet.

„Rezultatele din acest prim trimestru (...) confirmă că am ales cartea câştigătoare - internetul. Credem cu tărie în accesul cât mai multor români la internet, indiferent unde locuiesc, şi facem demersuri în acest sens, acoperind cu servicii Fiber Power noi localităţi şi oferind viteze de până la 200 Mbps oriunde sun­tem prezenţi cu servicii de internet. Ne vom concentra în continuare pe acest segment cu un potenţial de creştere semnificativ“, a declarat Severina Pascu, CEO al UPC România & Ungaria.

Segmentul de internet a generat 57% din creşterea totală a veniturilor, de 2,3 milioane de dolari, conform datelor prezentate de companie. „Internetul reprezintă unul dintre segmentele-cheie pentru UPC România, fiind totodată o zonă cu potenţial mare de creştere pentru industria telecom – rata de penetrare a acestui serviciu în România este sub media europeană (50% vs. 73%)“, au adăugat oficialii operatorului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO