ZF 24

UPC: veniturile au urcat cu 8% anul trecut, la 140,3 mil. $. Internetul, principalul motor de creştere

UPC: veniturile au urcat cu 8% anul trecut, la 140,3 mil....

Autor: Adrian Seceleanu

17.02.2014, 00:05 2108
Veniturile UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet, telefonie şi televiziune de pe piaţa locală, au crescut cu 8% anul trecut, la 140,3 mil. dolari, faţă de 130 mil. dolari în anul precedent, pe fondul avansului înregistrat de numărul de abonamente şi clienţi.
 
„Anul trecut am înregistrat nu doar o creştere a bazei de clienţi, ci şi a veniturilor în cel mai ridicat ritm din ultimii ani. Am înregistrat o creştere a veniturilor şi pe segmentul de business şi pe cel rezidenţial. Locomotiva pentru creşterea pe segmentul rezidenţial a fost în continuare internetul şi ne aşteptăm ca în continuare acesta să fie produsul care aduce cea mai mare creştere pentru noi, pentru că încă există loc pe piaţă“, a declarat în cadrul unei conferinţe Severina Pascu (foto), directorul general al UPC România şi Ungaria. „Rata de penetrare a serviciilor de internet din România este foarte scăzută, există o oportunitate foarte mare de creştere“, a adăugat ea.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO