ZF 24

UPDATE: Angajatii CFR Bucuresti renunta la greva; la regionala Constanta, protestul spontan continua, cu 7 trenuri blocate

Opt trenuri, oprite in gari din cauza unei greve spontane la CFR
10.06.2009, 12:20 1053

Trei trenuri de persoane si patru de marfa sunt oprite, miercuri, la ora 12:20, pe raza Regionalei CFR Constanta, care cuprinde judetele Constanta, Calarasi, Ialomita si Tulcea, din cauza grevei spontane a angajatilor, potrivit liderului Uniunii Sindicale Feroviare Constanta, citat de Mediafax.

“Oamenii nu mai au incredere in promisiunile conducerii si ale guvernantilor ca platile vor fi facute imediat deoarece aceste promisiuni se repeta de cateva luni. Initial, banii au intarziat doua-trei zile, iar acum s-a ajuns la doua saptamani de intarziere”, a declarat liderul Uniunii Sindicale Feroviare Constanta, Vasile Anghel.

Angajatii regionalelor CFR Bucuresti si Constanta au declansat, miercuri, o greva spontana, nemultumiti ca nu si-au primit salariile la timp. Astfel, mai multe trenuri au fost oprite in gari.
In jurul orei 10.45, angajatii regionalei CFR Bucuresti au renuntat la greva, iar trenurile de pe raza acestei regionale au plecat din gari, in timp salariatii CFR Constanta continua protestul, potrivit liderului Federatiei Miscare Comercial, Gheorghe Popa.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO