ZF 24

Update: BNR a autorizat Banca Feroviara, GE GarantiBank si institutia de credit a lui Horia Manda

05.08.2009, 20:45 42

Consiliul de Administratie al BNR a aprobat, marti, autorizatiile de functionare pentru Banca Feroviara, constituita de Valer Blidar, si pentru GE GarantiBank, precum si autorizatia de constituire a bancii pe care o va controla Horia Manda.

“BNR a analizat marti cele trei solicitari si a dat aprobarile respective”, au declarat pentru Mediafax surse din banca centrala.

Omul de afaceri Valer Blidar detine mai multe firme, printre care Astra Vagoane Calatori Arad, si a depus la BNR, in 2008, documentatia pentru autorizarea bancii. Institutia de credit va fi condusa de Petre Tulin, pana de curand presedinte la BCR Banca pentru Locuinte. Aflati mai multe despre cine este Valer Blidar.

Horia Manda si-a exprimat intentia de infiintare a unei banci, de asemenea, din 2008. Aflati mai multe despre proiectul de banca al celui mai cunoscut manager de fonduri de investitii, Horia Manda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO