ZF 24

UTA Arad, echipa de fotbal cu datorii si fara jucatori, ar putea intra sub ancheta financiara

17.01.2010, 17:01 41

Directorul tehnic al gruparii UTA Arad, Ionut Popa, a declaratca a cerut sa se faca un control financiar cu privire la perioada2006-2009, in care clubul a ramas cu datorii si fara jucatori, inconditiile in care s-au cheltuit peste 10 milioane de euro,informeaza Mediafax.

"Am cerut sa se faca un control, sau un audit, la club, cuprivire la perioada 2006-2009, pentru a vedea daca a fost furt sauincompetenta aici. O perioada care pare jaful fotbalului textilist.A fost o perioada cand s-au cheltuit peste 10 milioane de euro, iarclubul a ramas fara jucatori si cu datorii. Se vede cum s-a lucratatunci si unde a ajuns echipa acum. Era o perioada cand se aduceaujucatori la UTA pe sume fabuloase, chiar daca erau batrani, bolnavisau terminati. Acum au ramas datoriile. Asa, UTA nu poate scapa desaracie. Nu vreau sa condamn pe nimeni in special. Vreau sa nu maifim considerati fraieri", a spus Popa.

Ionut Popa a precizat ca, daca in toamna a spus ca obiectivulechipei UTA Arad este salvarea de la retrogradare, acum acesta estesalvarea de la desfiintare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO