Paşte la cinci stele într-un hotel din România

Vacanţa de trei zile ajunge şi la 1.000 de euro de cuplu, dar cele mai multe camere la hotelurile de lux din provincie au fost deja rezervate

17 apr 2014 Autor: Mirabela Tiron

„De două săptămâni nu mai avem nicio cameră liberă. Am scos la vânzare pachete la 795 de lei (180 de euro) de persoană (loc în cameră dublă, cu mic dejun, prânz şi cină incluse - n.red.) pentru un sejur de trei zile şi alte activităţi incluse“, a spus Feri Teglas, directorul de marketing al hotelului de cinci stele Binder Bubi din Sighişoara.

Unitatea de lux operează 52 de camere. „De Paşte şi de revelion rezervările se fac cu o lună înainte, iar gradul de ocupare este de 100%.“

Hotelul organizează de Paşte un tur al cetăţii Sighişoara, un atelier de încondeiat ouă şi o excursie opţională.  Hotelul Binder Bubi din Sighişoara a fost deschis în 2009 de omul de afa­ceri Gheorghe Căl­bu­rean, pro­prie­tarul firmei de foraj pe­trolier Dafora Me­diaş.

În Alba Iulia, la hotelul de cinci stele Medieval mai erau disponbile doar patru camere ieri dintr-un total de 22 de camere, tariful pachetului fiind de 400 de euro pentru patru nopţi de cazare Şi la hotelul Hilton din Sibiu, cu 114 camere, au fost rezervate camerele pentru perioada sărbătorilor. Hotelul a scos la vânzare două tipuri de pachete: cele care includ cazare pentru trei nopţi, la tariful de 299 de euro de persoană şi cele de patru nopţi, la tariful de 399 de euro de persoană în regim de pensiune completă. Sibiul este unul dintre cele mai populare oraşe turistice din ţară, în 2007 fiind numit capitală culturală europeană.

La hotelul de cinci stele Opera Plaza din Cluj-Napoca, sejurul de două nopţi într-o cameră dublă costă 160 de euro (80 de euro pe noapte), potrivit datelor de pe site-ul hotelului şi calculelor ZF. Hotelul mai avea camere libere ieri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2014

 
Cuvinte cheie:
Paste
, cinci stele
, hotel
, hoteluri
, lux
, vacanta
, sarbatori
, sejur
, turism
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide