ZF 24

Vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Ţiriac, desfăşurată pe parcursul a două runde

Vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Ţiriac, desfăşurată pe parcursul a două runde

Autor: Mediafax

22.01.2012, 00:38 947

Potrivit stirileprotv.ro, printre oaspeţii lui Ion Ţiriac se numără Wolfgang Porsche - proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, Georges Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producător de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold - fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer - designerul brand-ului Cartier şi Inigo Herrera - fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Vânătoarea a început sâmbătă dimineaţă, când participanţii, cazaţi în reşedinţe luxoase din apropierea domeniului de vânătoare de la Balc, şi-au pregătit armele şi au aşteptat să sune cornul care a dat startul evenimentului.

Prima rundă a vânătorii s-a încheiat în jurul prânzului, oaspeţii odihnindu-se şi degustând din mâncărurile tradiţionale româneşti, mai arată stirileprotv.ro.

Ulterior, a început runda a doua, care s-a terminat odată cu lăsarea serii.

Conform stirileprotv.ro, vânătoarea de la Balc a fost boicotată de un protest iniţiat de membrii unei organizaţii pentru protecţia animalelor. Astfel, 20 de persoane au mers la poarta domeniului şi le-au cerut participanţilor să joace tenis, în loc să omoare mistreţii. Militanţii au adus şi un banner pe care l-au folosit ca fileu.

Vânătoarea va fi urmată de o petrecere cu mâncăruri şi băuturi fine, unde vor cânta două artiste autohtone, respectiv Andreea Bănică şi Corina Bud, potrivit stirileprotv.

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.

În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO