ZF 24

Vânzările de mobilă ale Lem’s au crescut cu 32%, în primul trimestru

Vânzările de mobilă ale Lem’s au crescut cu 32%, în...

Autor: Departament Economic

09.05.2016, 14:59 498

“Aşa cum am anticipat, ritmul nostru de creştere se menţine şi anul acesta peste creşterea pieţei de mobilier. Anul trecut piaţa a crescut cu 7,4 procente, în timp ce reţeaua Lem’s a reuşit evoluţii pozitive de 9,4%, până la o cifră de afaceri de 279 milioane lei”, declară Alexandru Rizea, Director General Lemet.

Creşterea din primul trimestru se datorează diversificării gamei de produse şi dezvoltării reţelei de magazine, prin unităţi noi dar şi reamenajări.

Compania a inaugurat recent un magazin în Sibiu, prima deschidere din acest an, în urma unei investiţii de două milioane lei.

“Am decis să deschidem încă un magazin în Sibiu pentru că este un oraş dezvoltat, cosmopolit, iar apetitul sibienilor pentru mobila produsă în România este foarte ridicat. Suntem convinşi că şi noul magazin se va bucura de succes, la fel ca celelalte două deschise deja de mulţi ani”, declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Noul magazin are o suprafaţă de 1600 mp.

Reţeaua de magazine are aproape 70.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării, iar pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.
Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO