ZF 24

Vânzările de tichete cadou pentru Crăciun vor creşte în acest an cu 35%

Vânzările de tichete cadou pentru Crăciun vor creşte...

Autor: Roxana Rosu

24.11.2016, 15:12 141

Vânzările de tichete cadou pentru Crăciun vor creşte în acest an cu 35% faţă de perioada similară de anul trecut, companiile fiind tot mai interesate de acest tip de beneficii pentru angajaţi sua parteneri.

În acest moment, 64% din companiile care acordă beneficii salariale sub formă de tichete de masă acordă şi tichete cadou, conform analizelor companiei Up România (noua identitate a Chèque Déjeuner România), unul dintre principalii jucători de pe piaţa tichetelor valorice.

“Datele ne arată un trend ascendent al tichetelor cadou şi ne bucură faptul că o parte importantă a companiilor din România au ales să dea curs dorinţelor angajaţilor care, în proporţie de 77%, doresc ca printre beneficiile extra salariale pe care le primesc să se numere tichetele cadou, conform unui amplu studiu realizat anul acesta despre calitatea vieţii la locul de muncă. Pe de altă parte, aceste creşteri pe segmentul tichetelor cadou se explică şi prin legislaţia favorabilă datorată noului Cod Fiscal, care iată, nu a întârziat să producă efecte pozitive”, a declarat Elena Pap, directorul general al Up România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO