ZF 24

Vânzările retailerilor din AFI Ploieşti au crescut cu peste 12% în T1, iar venitul operaţional a urcat la 1,2 mil euro

Vânzările retailerilor din AFI Ploieşti au crescut cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.05.2017, 12:00 48

Vânzările retailerilor din AFI Ploieşti au crescut cu peste 12% în primul trimestru al anului, iar venitul operaţional net a crescut cu 16%, atin­gând 1,2 milioane de euro, la un grad de ocupare de 99%.

Per total, AFI Europe România, filiala locală a grupului israelian, a avut un venit operaţional net de 12,2 milioane de euro în primul trimestru, în creştere cu 12,7% comparativ cu perioada similară a anului 2016.

„Rezultatele financiare excelente şi ritmul permanent de dezvoltare economică din România ne oferă ocazia de a ne continua şi extinde proiectele aflate în derulare şi de a investi în unele noi. Este cazul proiectului de 60.000 de metri pătraţi din centrul Braşovului, AFI Braşov - care include un centru comercial şi un proiect de birouri; al celui de 56.000 de metri pătraţi de spatii de birouri clasa A AFI Tech Park din Bulevardul Progresului din Bucureşti şi al primului proiect rezidenţial dezvoltat de AFI Europa România -  AFI City, situat pe bulevardul Bucureştii Noi“, spune David Hay, CEO al AFI Europe România.

Centrul comercial de la Ploieşti a avut o evoluţie ascendentă şi pe parcursul anului trecut, cu un plus de 15% al vânzărilor şi de 6% la venitul operaţional, care a ajuns la finele lui 2016 la 4,5 milioane de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO