ZF 24

VEM Proiect Lighting şi-a majorat afacerile cu 21%, la 4 milioane de euro

VEM Proiect Lighting şi-a majorat afacerile  cu 21%, la...

Autor: Departamentul Economic

16.05.2016, 12:17 463

Fabrica VEM se află în Popeşti Leordeni, pe platforma industrială Menatwork. Anul trecut, producţia de aparate de iluminat a crescut cu 24% ca urmare a reconfigurării strategiei la nivel de fabrică.

"Iniţial aveam procesul de producţie setat pe serii mari de aparate de iluminat. În ultimul an, am reuşit să adaptăm liniile la serii mici, lucrăm pe comandă şi personalizăm aparate la cererea clienţilor. Mai mult, am regândit complet gama de produse şi am făcut conversia la tehnologia LED", a declarat Viorel Niculae, administrator al VEM Proiect Lighting.

Compania va investi anul acesta 300.000 de euro într-un nou utilaj, o maşină de tăiere cu laser. "Această investiţie se adaugă la cei 500.000 de euro direcţionaţi din 2013 până în prezent în reutilare şi optimizarea fluxurilor de fabricaţie", precizează Viorel Niculae.

VEM Proiect Lighting are în portofoliu peste 2400 de modele de aparate de iluminat, iar capacitatea de producţie este de 1000 unităţi pe zi. Aceste produse sunt destinate iluminatului comercial (retail mic, mediu, hypemarket-uri şi mall-uri), zonelor industriale, iluminatului stradal, pentru spaţii de birouri şi, nu în ultimul rând, sectorului rezidenţial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO