ZF 24

VIDEO. Preşedintele Consiliului Concurenţei, la ZF Live: “Monitorul preţurilor” are ca scop creşterea concurenţei în retail şi scăderea preţurilor în magazine

28.01.2015, 13:36 138

Monitorul preţurilor“, un portal online unde se pot compara preţurile din magazinele de comerţ modern, este o iniţiativă care vizează creşterea concurenţei în acest sector şi scăderea preţurilor în magazine, a declarat la ZF Live Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

“Există comparatoare de preţ pe alte zone, cum sunt serviciile financiare şi auto, dar nu în retail. Am vrut să dăm un imbold. Sunt mulţi români care folosesc internetul pentru a se informa şi lor le adresăm această facilitate”.

Informaţiile despre preţuri ar trebui livrate de marii retaileri, dar Chiriţoiu spune că, în situaţia în care aceste companii refuză să participe la proiect, tarifele pot fi colectate şi de alţi parteneri ai Consiliului Concurenţei.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 28 ianuarie, cu redactorul ZF Cristina Roşca şi, prin telefon, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO