ZF 24

Vremea va deveni instabilă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Vremea va deveni instabilă. Prognoza meteo pentru joi...

Autor: MEDIAFAX

05.07.2017, 18:01 2055

În nordul, centrul şi nord-estul ţării şi în zonele montane şi submontane vremea va fi în general instabilă, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, informează ANM.

JOI 

ÎN ŢARĂ

În sud şi în sud-vest, va fi o vreme călduroasă, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse după-amiaza şi cu caracter local seara şi la începutul nopţii, cu precădere în Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei. Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în extremitatea de nord a ţării şi 33...34 de grade în cea de sud-vest; minimele vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni călduroasă, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa, dar cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii când vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, dar va avea şi intensificări de scurtă durată. Temperatura minimă va fi de 15...17 grade.

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO