ZF 24

Wizz Air vinde astăzi bilete reduse cu 20% pentru zborurile planificate până la 31 martie

Wizz Air vinde astăzi bilete reduse cu 20% pentru...

Autor: Roxana Rosu

02.02.2017, 09:42 200

Wizz Air lansează o promoţie de iarnă şi reduce cu 20% preţul biletelor pentru zborurile planificate până la 31 martie, pentru rezervările realizate astăzi, 2 februarie, până la miezul nopţii.

Reducerile sunt valabile pe oricare dintre cele 56 de destinaţii Wizz Air disponibile din România sau spre cele peste 500 din întreaga reţea a companiei.

Reducerea se aplică tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru rezervări noi.

“Luna aceasta sărbătorim 8 ani de când operăm cu succes de la baza din Timişoara. Cu această ocazie specială, suntem încântaţi să le oferim clienţilor din România oportunitatea de a călători mai mult cu un discount de 20%, şi să le asigurăm tarife şi mai scăzute pasagerilor care călătoresc spre şi dinspre România, dar şi în alte destinaţii, folosind rutele noastre”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

În 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 660.000 de călători pe rutele sale din Timişoara, ceea ce reprezintă o creştere cu 12% faţă de perioada anterioară. Anul acesta, Wizz Air va avea alocate în ţară 22 de aeronave, inclusiv 5 noi şi ultraeficiente Airbus A321şi va angaja peste 750 de membri de echipaj din ţară. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO