ZF 24

ZF Digital ’15: Discuţia anului despre piaţa de telecomunicaţii

ZF Digital ’15: Discuţia anului despre piaţa de...

Autor: Adrian Seceleanu

14.10.2015, 00:04 653
Cum arată planurile de investiţii ale celor mai mari jucători din telecom pe 2015 în condiţiile în care taxa pe stâlp nu va mai fi eliminată, aşa cum a promis iniţial guvernul? Este cadrul de reglementare unul potrivit pentru stimularea investiţiilor în telecomu­ni­caţii sau ar fi necesare ajustări? Cât timp va mai rezista piaţa locală de telecom în această formulă, cu cinci mari jucători care domină industria, fără o consolidare? Este cererea pe piaţă atât de mare pentru pachete fix-mobil încât să împingă operatorii de pe piaţă spre o utilizare în comun a reţelelor?

Acestea sunt doar câteva dintre te­mele care vor fi abor­date în cadrul conferinţei ZF Digital ’15 cu cei mai puternici mana­geri din industrie, care coordonează afa­ceri cumulate de peste trei miliarde de euro pe an: Jean François Fallacher - CEO al Orange România, Ravinder Takkar - CEO al Vodafone România, Robert Redeleanu - CEO al UPC România, Ovidiu Ghiman - director executiv comercial pe segmentul business al Telekom România şi Valentin Popovi­ciu - vicepreşedinte al RCS&RDS.

A cincea ediţie a conferinţei ZF Digital are loc pe 26 şi 27 octombrie la hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Pentru detalii şi înregistrări vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO