ZF 24

Zonga a ajuns la 500.000 de utilizatori în prima jumătate a anului

Sergiu Biriş

Sergiu Biriş

Autor: Ioana Nita

27.07.2014, 16:58 242
Zonga, serviciul local de muzică dezvoltat de Trilulilu Music SA şi lansat pe piaţă în 2012, a ajuns la sfârşitul primelor şase luni ale anului la 500.000 de utilizatori, de patru ori mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă din 2013, creştere care se datorează adopţiei tot mai mari a serviciilor de internet pe mobil şi investiţiilor în conţinutul muzical de pe platformă.
 
Zonga le permite utilizatorilor acces la o librărie muzicală de peste 24 de milioane de melodii prin intermediul conexiunii la internet, care este disponibilă atât de pe dispozitivele mobile, cât şi de pe desktop sau de pe smart TV-urile Samsung.
 
„Creşterea numărului de utilizatori are la bază atât adopţia tot mai ridicată a serviciilor de date, care facilitează accesul ascultatorilor la streaming online, în detrimental des­căr­cărilor, dar şi investiţiile Zonga în asigurarea unui conţinut premium. Acest conţinut premium se referă la calitatea librăriei muzicale, care con­ţine acum 24 de milioane de melodii, inclusiv cei mai noi si cunoscuţi artişti, cele mai noi albume“, a spus Sergiu Biriş, fondatorul şi CEO-ul Zonga.
 
În prima jumătate a acestui an, platforma Zonga a atras în medie 18.000 de utilizatori noi pe săptămână, ajungând la 500.000 de utilizatori la sfârşitul lunii iunie. Comparativ, la finalul lunii iunie 2013, Zonga avea doar 120.000 de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO