ZF Live

Bogdan Georgescu, Bookster la ZF Live: Cea mai citită carte din bibliotecă este „Cum îţi vei măsura viaţa” de Clayton Christensen

27.12.2018, 10:30 1074

Bogdan Georgescu, un executiv care a condus mai bine de zece ani firma de consultanţă imobiliară Colliers International, a început în primăvara lui 2013 un nou business – o bibliotecă dedicată corporatiştilor.

„Bookster este o bibliotecă modernă pentru companii. Noi selectăm cele mai bune cărţi din lume, iar angajaţii companiilor au acces la toate cărţile din biblioteca noastră în baza unui abonament plătit de companie. În momentul de faţă biblioteca cuprinde 30.000 de cărţi. Anul acesta ne-am propus să ajungem la 100.000 de cărţi”, a spus Bogdan Georgescu la ZF Live.

Cea mai citită carte din bibliotecă este „Cum îţi vei măsura viaţa” de Clayton Christensen, unul dintre cei mai apreciaţi profesori de la Harvard, clasat pe primul loc în topul „Thinkers50”. În topul preferinţelor se mai găsesc: Neagu Djuvara, cu „O scurtă istorie ilustrată a românilor”, Eric-Emmanuel Schmitt, cu „Oscar şi Tanti Roz”, şi Jamie Oliver, cu „Găteşte în 15 minute cu Jamie”. Cărţile din zona de parenting sunt şi ele foarte căutate de angajaţii companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO