ZF Live

Mugur Tolici, BNR: Vrem ca pentru toate funcţiile-cheie din BNR să avem linia de succesiune asigurată

Autor: Roxana Rosu

10.03.2015, 00:06 622
Toate funcţiile-cheie din cadrul Băncii Naţionale vor avea linia de succesiune asigurată, iar în acest sens banca are reguli precise, astfel încât unii angajaţi vor ajunge şefi, alţii vor ajunge cei mai buni experţi, a declarat ieri la ZF Live Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR.
 
„În 2014 am demarat un program executiv de leadership în cadrul căruia vom testa un grup de tineri cu potenţial şi vom identifica persoanele cu calităţi de management, de leadership, în zona de vârstă de 30-40 de ani. Nu toţi vor intra pe această zonă după testare. Căutăm tineri cu competenţe de management, pentru că nu este suficient să fii un bun profesionist, ci trebuie să ai competenţe manageriale, de a dezvolta şi de a conduce echipe. Aceasta e linia pe care mergem ca să creăm generaţia viitoare de manageri”, a spus Tolici, care coordonează politicile de resurse umane pentru cei 1.860 de angajaţi ai Băncii Naţionale.
 
BNR va scoate la concurs în acest an 50-60 de posturi, în linie cu programul anual de angajări, selecţia fiind determinată atât de cunoştinţele tehnice, cât şi de profilul candidatului şi cât de potrivit este cu jobul respectiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO