ZF Live

O antreprenoare a investit 250.000 de lei într-o fabrică de clătite: „Sper ca într-o lună de zile să punem produsul finit pe piaţă, în reţelele de retail.“

06.05.2017, 07:00 845

Antreprenoarea Georgiana Gheorghe, care în 2012 punea bazele afacerii Creperie d’Amour, a investit 250.000 de lei într-o fabrică de clătite şi intenţionează să intre cu pro­dusele sale în magazinele de retail din Capitală.

„În 2012 am fondat afacerea Creperie d’Amour îm­pre­ună cu Cătălina Bulic, asociata mea de atunci. Investiţia de 20.000 de euro a mers către echipamente şi o rulotă în care Creperie d’Amour a funcţionat aproximativ doi ani. Apoi am început să mergem în cantinele companiilor, în special la companiile de IT care ne solicitau foarte mult şi am constatat că plitele noastre aveau un randament foarte scăzut compa­ra­tiv cu cererea existentă“, povesteşte Georgiana Gheorghe, care adaugă că astfel şi-a dat seama de potenţialul pieţei şi a de­cis să treacă de la pregătirea artizanală a clătitelor la fabri­carea semiautomată.

Potrivit antreprenoarei, in­ves­ti­ţia în echipamentele fabricii a fost de 250.000 de lei şi a fost rea­lizată în urma unei finanţări ob­ţinute prin intermediul Băncii Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO