VIDEO ZF Live

"Salariile vor creşte în următoarele 12 luni". Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 25 aprilie, cu Adrian Codîrlaşu, vicepreşedinte CFA România

25 apr 2014 Ziarul Financiar

"Până să se vadă în salarii, analiştii estimează că creşterea economică va dura mai puţin de un an, iar salariile se vor mări în următoarele 12 luni", a declarat la ZF Live din date de 25 aprilie Adrian Codîrlaşu, vicepreşedinte CFA România. 

"Economia poate creşte prin creşterea eficienţei şi apoi prin consum prin creşterea salariilor. Întâi să producă companiile mai mult şi apoi îşi pot permite să mărească salariile. România ar putea să devină mai interesantă dacă Standard and Poor’s ar putea creşte ratingul româniei la investment grade. Este singura agenţie de rating la non-investment grade".

 
Cuvinte cheie:
zf live
, manageri
, antreprenori
, riscuri
, mall

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide