ZF Live

Cine este în spatele celei mai tari firme din România din acest moment, care a avut o creştere de 5.700% în ultimii cinci ani. Este deja prezent în Vietnam şi vrea să cucerească Asia. Are numai 33 de ani

Autor: Cătălina Butan

05.11.2013, 16:46 27619

Agenţia online de turism Vola.ro este pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală şi de Est realizat de Deloitte, cu o creştere a veniturilor de 5.729% în ultimii cinci ani. Compania activează pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est, respectiv România, Polonia, Ucraina dar este existentă şi pe piaţa din Asia, în Vietnam.

În anul 2008, Vola.ro avea o cifră de afaceri de aproape 1,6 milioane de lei şi 12 angajaţi. La sfârşitul anului 2012, pentru agenţie lucrau 52 de persoane, iar cifra de afaceri era de 92,8 milioane de lei.  Înfiinţată în 2007 de către Daniel Truică şi doi polonezi, Vola.ro oferă servicii de turism, precum bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Daniel Truică, unul dintre cei care au pus bazele acestui business, a fost invitat în emisiunea ZF Live de marţi, 5 noiembrie, unde a împărtăşit secretele expansiunii rapide a acestei afaceri dar şi planurile de viitor ale companiei.

Daniel Truică are 33 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Finanţe- Bănci. El a intrat în antreprenoriat în 2004 cu o companie de turism prin care tinerii puteau pleca în Statele Unite prin programele Work & Travel. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO