ZF Live

VIDEO. Dan Bundur, Murfatlar la ZF Live: Astăzi avem 17 vinuri în portofoliul M1 Crama Atelier

13.02.2015, 14:17 334

După privatizarea Murfatlar din 2001 au existat mai multe încercări de a face ceva consecvent pe zona premium, dar concret acest lucru s-a realizat în 2011 când am decis să facem un atelier de vinuri premium în interiorul cramei Murfatlar. Aşa a apărut  M1 Crama Atelier, a spus Dan Bundur, managerul M1 Crama Atelier, în cadrul ZF Live.

„Suntem foarte tineri, avem patru recolte împreună iar vinurile produse de Crama Atelier sunt pe piaţă de o scurtă perioadă de timp, apoximativ doi ani şi jumătate”, a adăugat Dan Bundur.

Crama Atelier exploateză o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare dintr-un total de 3.100 de hectare de vie deţinute de Murfatlar.

„Cele 30 de hectare nu se află într-un sigur loc. Tehnologii din vie au selectat pentru atelier cele mai bune zone. Marele avantaj este că în podgoria Murfatlar avem multe soiuri de struguri. Portofoliul este destul de cuprinzător. Astăzi avem 17 vinuri în portofoliul Cramei Atelier”, a spus managerul cramei.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 13 februarie, o discuţie cu Dan Bundur, managerul M1 Crama Atelier

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO