ZF Live

VIDEO ZF Live. Adopţia de noi produse fără publicitate dura în trecut până 200 de ani. Urmăriţi înregistrarea ediţiei speciale a emisiunii ZF Live de miercuri, 29 octombrie, transmisă de la Ziua Publicităţii, cu Mihai Bârsan, IAA România

29.10.2014, 14:15 95

Urmăriţi înregistrarea ediţiei speciale a emisiunii ZF Live de miercuri, 29 octombrie, transmisă de la Ziua Publicităţii, cu Mihai Bârsan, IAA România. 

Mihai Bârsan, preşedintele IAA România, consideră că piaţa de publicitate ar putea reprezenta un factor de creştere economică pe termen lung, pentru că prin intermediul advertising-ului se accelerează rata de inovaţie.

“Adopţia de noi produse dura în trecut până la 200 de ani. Fără publicitate nimeni nu ar şti de inovaţii, însă este foarte important să vorbim despre publicitate nu doar prin reclame şi campanii, ci şi prin industrie – să educăm şi să informăm publicul despre rolul marketingului”, a declarat Bârsan în cadrul transmisiei speciale ZF Live de la Ziua Publicităţii.

El a mai precizat că piaţa de publicitate a avut de suferit în timpul crizei, când bugetele au fost tăiate semnificativ.

“În condiţii de criză se taie în primul rând bugetele de publicitate, pentru că ele au cel mai mic ataşament emotional, iar orice altă ajustare ar avea efect fie asupra produsului, fie asupra organizaţiei”, a spus preşedintele IAA România. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO