ZF Live

VIDEO ZF Live. Aplicaţia smartphone care anunţă ofertele promoţionale din apropiere. Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 13 noiembrie, cu Mihai Putinelu, managing partner Wallet Buzz

13.11.2013, 14:01 607

Mihai Putinelu, managing partner Wallet Buzz, a declarat la emisiunea ZF Live de miercuri, 13 noiembrie, că orice aplicaţie mobilă are în spate un operator de telefonie mobilă, el preconizând că parteneriatul pe care îl va încheia până la sfârşitul anului cu o astfel de companie de pe piaţă îi va multiplica cifra de afaceri de 5 ori până în 2015.

“Până la sfârşitul anului vom semna un contract cu un operator de telefonie mobilă care ne va aduce o creştere importantă. Încheiem cu 20.000 euro cifră de afaceri anul acesta, la anul credem că vom aveam 100.000 euro. Orice aplicaţie mare din România are în spate un operator de telefonie mobilă”, a spus Putinelu.

Mihai Putinelu a investit 15.000 euro într-o aplicaţie smartphone care notifică utilizatorii atunci când se află în proximitatea unui comerciant partener cu oferte de reduceri sau alte beneficii.

“Dacă nu îi oferi clientului când are nevoie şi când este lângă locaţia ta conţinut, degeaba i-l oferi. Şansele sunt 50% mai mari să cumperi dacă eşti lângă locaţie”, a precizat Mihai Putinelu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO