ZF Live

VIDEO ZF Live. Asbis vrea să schimbe învăţământul tradiţional şi să aducă tablele inteligente în şcolile din România

16.09.2014, 15:05 525

Asbis România, subsidiara locală a distribuitorului IT&C cipriot cu acelaşi nume, care a avut anul trecut afaceri de 50 de milioane de euro, vrea să aducă tablele inteligente (multiboard-urile) în şcolile din ţară şi schimbe modul tradiţional în care învaţă elevii şi studenţii, au declarat la ZF Live Ion Cuşa, General Manager Asbis şi Ciprian Cîmpeanu, BDM Prestigio Business Solutions Asbis Romania.

Tabla inteligentă este de fapt un calculator cu touchscreen care vine cu un pachet de softuri preinstalat, creat de Asbis. Softurile disponibile sunt atât educaţionale, pentru toate nivelurile educaţionale, începând cu gradiniţa şi ajungând la cursuri universitare, dar şi aplicaţii de business.  

”Am adus prima tablă în România anul acesta în februarie. Am făcut foarte multe demonstraţii, pentru a vedea feedbackul pieţei. Întrebuinţările sunt multiple: sistemul educaţional, de business, prezentări. Tabla funcţionează cu sistemul de operare Windows 8”, a declarat Ion Cuşa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO