ZF Live

VIDEO ZF Live. Bogdan Dumitru, Bitdefender: cheltuim pe instruirea unui angajat cât dă statul pentru un student în cei patru ani de facultate. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 17 iunie

Autor: Octavian Calei

17.06.2013, 14:12 1598

Compania Bitdefender investeşte prin training timp de 1 an de zile într-un nou angajat mai mult decât alocă statul în toată perioada facultăţii pentru un student, a spus Bogdan Dumitru, Chief Tehnic Officer al softului anti-virus Bitdefender, prezent la emisiunea de business ZF Live de luni, 17 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Automatica produce clar un număr mult mai mare de softişti. Însă peste tot găsim oameni foarte buni”, a spus Bogdan Dumitru, "creierul celui mai exportat produs românesc".

Bitdefender are sediul principal cu centrul de dezvoltare localizat în România şi peste 10 locaţii în lume, în total numărând în jur de 600 de angajaţi. În birourile din România lucrează aproape 400 de angajaţi.

Compania estimează o creştere de 10% a numărului de angajaţi anul acesta.


Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO