ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Cât câştigă un angajat McDonald's din Bucureşti

Autor: Cătălina Butan,

24.09.2013, 17:54 8280

Un angajat al unui restaurant McDonald’s câştigă în prima lună 1.000 de lei, a spus la ZF Live, Daniel Boaje, director general al McDonald`s Romania.

“Salariul pe care îl câştigă un angajat la McDonalds în prima lună este de 1.000 de lei. McDonalds oferă carieră, beneficii şi flexibilitate. Din pachetelul de beneficii, salariul este undeva la 50,60%” a spus Daniel Boaje în emisiunea ZF Live de marţi, 24 septembrie.

Un proaspăt angajat al McDonald's poate ajunge director de restaurant între doi şi patru ani după ce parcuge un program de training de circa 2.000 de ore de cursuri practice şi teoretice. Stagiul de pregătire al unui manager de restaurant se termină la Universitatea Hamburger, o instituţie organizată ca o facultate.

Salariile managerilor de restaurant sunt confidenţiale şi variază în funcţie de responsabilităţile acestora, a spus Boaje. Un manager de restaurant McDonald`s are în subordine o echipă de 60 de angajaţi şi gestionează în medie venituri de peste un milion de euro, a mai spus Boaje la ZF Live.

În prezent, McDonald`s România are 3.500 de angajaţi, dintre care 1.000 au o vechime de 10-15 ani.

VIDEO ZF Live. Românii s-au învăţat să mănânce în oraş. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de marţi, 24 septembrie cu Daniel Boaje, McDonald`s România

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO