ZF Live

Video ZF Live: Cât costă o asigurare medicală pentru expaţi

16.04.2015, 14:19 244

O primă de asigurare pentru un expat, român sau străin, poate ajunge la 2000 de euro pe an pentru o poliţă care acoperă servicii medicale de până la 3 milioane de dolari, şi coboară la circa 1000 de euro pentru o acoperire de până la un milion dolari, a spus la ZF Live Alina Preda, director de dezvoltare Destine Broker.

Firma a lansat recent un produs de asigurare specializat, Cigna, dedicat expaţilor. Pe lângă poliţa în sine, clienţii primesc o aplicaţie de smartphone care permite localizarea acestora în timp real şi recuperarea rapidă în situaţii extreme.

“ Prima de asigurare este influenţată de vârstă, zona în care se duc expaţii şi activitate. De exemplu, pentru un tânăr de 35-36 ani, sănătos, român, plecat cu serviciul într-o ţară europeană, prima ajunge la 2000 euro pe an şi acoperă servicii medicale de până la 3 mil dolari, tratament pentru boli asociate cancerului, poate acoperi inclusiv bolile preexistente, astm, diabet, afecţiuni ale coloanei care au costuri mari, constante, plus recuperarea clientului în situaţie de criză, transferul lui la centru de excelenţă”.

Urmăriţi aici mai multe subiecte din ZF Live

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO