ZF Live

VIDEO ZF Live. Cât costă o brăţară nautică şi ce încasări poate aduce un astfel de business în primul an de activitate? Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 15 decembrie

15.12.2014, 13:46 1540

Constantin Nautics, firmă care a lansat  în acest an un nou trend pe internet, brăţările nautice confecţionate din cabluri de la vasele cu vele, va începe de anul viitor să comercializeze şi coliere confecţionate din acelaşi tip de material, răspunzând astfel unei cereri venită în special din partea clientelei feminine.

“Avem foarte multe soţii care cumpără brăţări pentru soţii lor, marinari sau pasionaţi de iahting. Acum vrem să lansăm coliere care să poată fi oferite de soţi”, a spus Marius Stoica cofondator Constantin Nautics, la ZF Live.

Firma vinde circa 80-120 de brăţări pe zi, la un preţ de 49 de lei. În prima lună de la lansarea magazinului online, în octombrie, vânzările s-au cifrat la 10.000 euro. După extinderea gamei de produse, încasările sunt estimate la 150.000 euro pe an .

Mai multe subiecte de la ZF LIVE aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO