VIDEO ZF Live.„Cel mai mic salariu la Orange este peste media României, de 350 de euro”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de joi, 24 aprilie, cu Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange România

24 apr 2014 Ziarul Financiar

„Suntem o firmă care plătim în piaţă. Cel mai mic salariu la Orange este peste media României. E greu să vorbesc despre salariu pentru că noi avem conceptul de total reward, adică avem o parte fixă, avem o parte variabilă anuală, care este ori bonus de performanţă ori parte de comision dacă eşti în vânzări”, a spus Ioana Marcu, directorul de resurse umane al Orange România, la emisiunea ZF Live de joi, 24 aprilie.

Salariul mediu net în Ro­mâ­nia este de circa 350 de euro, faţă de circa 500 de euro în Ungaria, 650 de euro în Polonia, cea mai dezvoltată economie din Europa Centrală şi de Est, şi 2.050 de euro în Germania, cea mai puternică economie de pe bătrânul continent.

Invitata ZF Live a precizat că bonusul de performanţă este calculat ca procent din salariul anual. Orange România are peste 2.700 de angajaţi.

 

 
Cuvinte cheie:
salariu
, orange
, bonus
, zf live
, economie
Printeaza
Momentan sunt 2 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (2):
lxuser - 25 aprilie 2014, 11:06

pacat ca nu a dat toate informatiile, salariu incepand de la 1200 ron cu angajare minim 6 luni in sistem leasing de personal si daca ai noroc sa treci in ograda orange dupa cele 6 luni primesti si un mobil de servici plus asigurare medicala sau stai in continuare cu contract pe perioada determinata si daca nu se decide sa treci intern nu ti se mai prelungeste contractul.
vorba aia afara e vopsit gardul si inauntru leopardul

cristof - 24 aprilie 2014, 23:23

ce minciuna Gogonata,de ce nu spune ca un vinzator la Orange este angajat cu salariu minim pe economie 800 si ceva de lei din care ati opreste si imozite si e.t.c si mai ati ramine in mana 400-500 de lei pe luna si stai cate 12-14 ore la munca

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide