VIDEO ZF LIVE. Ciprian Vlad, Zenonni: Preţul unui costum la comandă începe de la 600 € şi poate ajunge la câteva mii de euro. Avem clienţi care cumpără şi de 15.000 € pe an

19 apr 2017 Autor: Ştefan Stan

Compania locală Zennoni, specializată în realizarea de costume pe comandă, va lansa anul acesta o nouă linie dedicată femeilor şi va produce de la costume, sacouri şi par­de­sie până la cămăşi şi fuste, a declarat Ci­prian Vlad, unul dintre fondatorii busi­nes­sului, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Anul trecut am avut o cifră de afaceri de aproximativ 800.000 de euro. Noi facem în jur de 1.500 de costume şi 3.000 de cămăşi pe co­man­dă pe an. Anul acesta vom lansa o linie de­di­cată femeilor. Pe această zonă de pro­duse business casual - elegant este o lipsă (de oferte - n. red.) în piaţă“, a spus Ciprian Vlad.

Preţul unui costum Zenonni porneşte de la 600 de euro şi poate ajunge până la câteva mii de euro. O cămaşă porneşte de la 140 de euro, iar o cravată costă de la 40 de euro, în timp ce preţul unei perechi de pantofi la co­mandă pleacă de la 400 de euro. Cel mai scump costum vândut a fost în jur de 5.000 de euro, povesteşte antreprenorul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

 
Cuvinte cheie:
zf
, zf live
, clienti
, costum
, pret
, cumparare
zf.ro
Închide