ZF Live

VIDEO ZF Live. Pentru a construi un business de amploare, o companie trebuie să meargă în San Francisco. Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 18 iulie, cu Sergiu Biriş, unul dintre fondatorii companiei LiveRail

18.07.2014, 13:20 1233

Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 18 iulie, cu Sergiu Biriş, unul dintre fondatorii companiei Live Rail

Companiile care vor să construiască afaceri de succes, ce pot intra în atenţia investitorilor, ar trebuie să se localizeze în Silicon Valley, pentru că regiunea din sudul oraşului San Francisco dictează trendurile viitoare din piaţă, a declarat la ZF Live, Segiu Biriş, unul dintre fondatorii LiveRail, firmă achiziţionată de Facebook pentru 500 de milioane de dolari.

“Pentru a dezvolta un business de amploare, o companie trebuie să meargă în San Francisco. . În orice domeniu networkingul este important, iar Silicon Valley este locul de unde se dă ora exacta în lumea businessului”, a spus Biriş.

El a precizat că acesta a fost şi parcursul companiei LiveRail, care a fost mutată în San Francisco în 2010, după trei ani de la demararea proiectului specializat în livrarea reclamelor video online. “La începutul lui 2009 Andrei Dunca (n. red. unul dintre cofondatorii LiveRail) a hotărât să meargă la Londra pentru a se dedica în totalitate proiectului, iar în decurs de un an au decis să mute LiveRail în Silicon Valley, pentru a trece la un alt nivel, în ceea ce priveşte valoarea investiţiilor”, a spus Biriş.

LiveRail a beneficiat de investiţii totale în valoare de 12 milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO