VIDEO ZF Live. Cum să închiriezi un mall care încă nu s-a construit? Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 25 aprilie, cu Luiza Moraru, head of retail CBRE România

25 apr 2014 Ziarul Financiar

"Mall-ul ParkLake din Titan e un proiect masiv care urmează să atragă undeva în jur de 200-250 de chiriaşi. Princialul avantaj al acestei dezvoltări este că Titan încă nu are un mall, faptul că urmează să ocupe o gaură pe piaţa de retail din Bucureşti. Estul Bucureştiului este încă neacoperit de un mall dominant. În estul Bucureştiului sunt 700-800.000 de locuitori. Catchmentul imediat ParkMall este undeva la 500.000, iar catchmentul extins, la 20 de minute de maşină este la peste un milion.", a declarat la ZF Live Luiza Moraru. 

"Unul din lucrurile care s-a schimbat în bine în timpul crizei e că nu orice proiect trece de bănci şi întruneşte condiţiile să fie dezvoltat. Fiecare dezvoltator este foarte atent la ce dezvoltă. Trebuie să aibă o locaţie corectă, un mix corect şi că atrage chiriaşii importanţi şi ancorele. Ancorele sunt acele magazine mari, spre exemplu hipermarket-urile sunt o ancoră, cinemma-urile sunt o ancoră, marile magazine precum H&M, Zara, C&A. Pe lângă ancore este nevoie de o suficientă masă critică din ceilalţi chiriaşi de suport."

 
Cuvinte cheie:
zf live
, manageri
, antreprenori
, riscuri
, mall

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide