ZF Live

VIDEO ZF Live. Delia Mihalache, Asociaţia Prelungirea Ghencea, despre: Prelungirea Ghencea, drumul de ţară plin de noroi, abandonat de trei primării, care şerpuieşte printre supermarketuri şi blocuri

Autor: Greta Bogdan

21.09.2016, 00:04 535

„Nu avem trotuare, strada are doar două benzi şi se construieşte foarte mult în zonă, sunt cartiere de blocuri, de case, supermarketuri, în timp ce drumul arată ca o uliţă de ţară. Ne-am săturat de pasivitatea autorităţilor. Nu este normal ca în 2016 să ne luptăm pentru con­struirea unui trotuar într-o capitală euro­peană“ - aşa începe Delia Miha­la­che, de la Asociaţia Prelungirea Ghen­cea, povestea despre lupta de ani de zile a zeci de mii de oameni din Dru­mul Taberei pentru construcţia unui sim­plu drum.

Prelungirea Ghencea-Domneşti este un drum aflat la marginea car­tie­rului Drumul Taberei - unde se pe­trec frec­vent accidente, iar staţiile sunt inun­date de noroi – care este, practic, aban­donat de autorităţile din Capitală, care îşi pasează vina şi responsabilităţile de la una la alta de câţiva ani.

Nici după şapte ani de proteste şi petiţii din partea cetăţenilor, şoseaua nu este lărgită şi nici nu a fost construit mă­car un pasaj peste centura Capitalei, din cauza birocraţiei şi a nepăsării, a spus la ZF Live Delia Mihalache, mem­bru fon­da­tor al Asociaţiei Pre­lun­girea Ghen­cea, orga­ni­zaţie care serveşte inte­re­sul a circa 20.000 de oameni care lo­cu­iesc în a­ceas­tă zonă. „O parte din drum apar­ţine de Sectorul 6, iar alta de Sectorul 5. Pre­­lun­gi­rea Ghencea se află în adminis­tra­rea Pri­măriei Capitalei, iar şo­seaua de cen­tură este în admi­nis­tra­rea CNADNR-ului, iar după aceste tron­soane urmează Bra­gadiru şi Domneşti“, ceea ce fa­ce ca si­tua­ţia să fie mult mai complicată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO