ZF Live

VIDEO ZF Live. "Escape the room", un concept nou în România care atrage un public tot mai larg. Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 31 octombrie, cu Cătălina Şuteu, Trapped

31.10.2014, 13:25 2306

"Escape the room", un concept nou în România, care atrage un public tot mai larg. Urmăriţi emisiunea ZF Live de vineri, 31 octombrie, cu Cătălina Şuteu, Trapped.

Cătălina Şuteu şi Andrei Stanciu, doi tineri de 29 de ani pasionaţi de jocuri, au pus în practică o idee de afacere bazată pe conceptul Escape the Rooom, pe care iniţial au testat-o în subsolul casei, iar ulterior au transformat-o într-un business de succes.

“Am conceput o cameră inspirată din modelele din străinătate şi am testat-o cu ajutorul prietenilor noştri. Am primit feedback pozitiv, inclusiv de la persoane de peste 50 de ani, ne-a entuziasmat răspunsul lor şi am începtut să căutăm o locaţie ca să dăm drumul afacerii”, a spus Şuteu, fondatoarea Trapped, invitată la emisiunea ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO