ZF Live

Video ZF Live: Fondator Casa Wagner: Concurăm pe piaţă cu marile manufacturi de afară, Rosenthal, Hermes, Versace

05.03.2015, 14:51 701

Percepţia românilor faţă de obiectul de artă este în creştere, este pozitivă, ei călătoresc tot mai mult şi cred că am depăşit etapa în care erau interesaţi doar de etichete, a declarat joi la ZF Live Irina Wagner, fondator al atelierului de porţelanuri pictate, WagnerArte.

“"Educăm clienţii că un obiect de artă presupune multă  muncă, energie, talent. Românii călătoresc mult şi încep să se educe. Cred că am trecut de etapa la care căutam etichete, Louis Vuitton, Chanel", a spus Irina Wagner.

Ea spune că există competiţie în piaţă şi că marile fabrici de afară, Rosenthal, Hermes, Versace, aduc obiecte de porţelan în ţară, similare cu cele făcute la Casa Wagner.

"Sunt mari case care produc porţelan. Tehnica lor nu este pictura manuală însă. Foarte rar ajung la noi în ţară obiecte pictate manual de la ei. Noi facem pictură manuală".

Atelierul deschis împreună cu sora ei, Ana Wagner, creatoarea obiectelor de porţelan, este o afacere de familie lansată în 2005. Pentru 2015, afacerea ar trebui să genereze 150.000 euro.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO