VIDEO ZF Live. În câţi ani se vor termina rezervele de gaze din România? Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 19 noiembrie, cu Dumitru Chisăliţă, expert petrol şi gaze

19 nov 2013 Ziarul Financiar

Dumitru Chisăliţă, expert în petrol şi gaze, a fost invitat în emisiunea ZF Live de marţi, 19 noiembrie, unde a vorbit despre rezervele de gaze ale României dar şi despre impactul exploatărilor gazelor de şist asupra economiei.

“O statistică din 2011, publicată pe site-ul Ministerului Economiei, ea stătea la baza strategiei care s-a dorit a se realiza în acea perioadă, potrivit căreia mai există gaze pentru 10-15 ani. Există o a doua informaţie care a apărut în acest an, are ca şi sursă Agenţia Internaţională de Energie, care a dat o cantitate mult mai mare de gaze care ar putea să existe pe teritoriu României, aceste gaze reunind atât gazele convenţionale cât şi neconvenţionale”, a spus la ZF Live Dumitru Chisăliţă.

 
Cuvinte cheie:
zf live
, rezerve
, gaze
, gaze de sist
, energie

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide