VIDEO ZF LIVE. Mobexpert: Trebuie să trecem de la “produs“ la “creat” în România. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 17 septembrie cu Dan Şucu, proprietarul companiei

17 sep 2013 Autor: Cătălina Butan

Dan Şucu, proprietar Mobexepert a spus în emisiunea de business ZF Live că cea mai dură competiţie pe piaţa europeană ţine de personalizarea produselor şi că producătorii trebuie să se orienteze după principiul “creat” şi nu “produs” în România.

“Pieţele de export de mobilă au şi ele problemele lor. Lupta pe care o avem noi este una de personalizare, de a trece de la o producţie de volum, de mare cantitate şi profitabilităţi mici sau spre zero către o producţie personalizată, serii mici, pe măsură ce doreşte clientul. Pe un astfel de tip de produs există o competiţie mai dură pe piaţa europeană. Trebuie să trecem de la ideea de produs în România la creat în România”, a spus Dan Şucu în emisiunea ZF Live de marţi, 17 septembrie.

 
Cuvinte cheie:
zf live
, dan sucu
, mobexpert

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide