VIDEO ZF LIVE. Mai este nevoie să ai department propriu de IT în companie sau poţi să-l externalizezi? Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 20 noiembrie, cu Bogdan Tudor, CEO al Class IT Outsourcing

20 nov 2013 Autor: Octavian Calei

“Peste 80% din companiile din România au probleme de securitate, riscuri de pierdere a datelor sau de acces neautorizat”, a spus Bogdan Tudor, fondator şi CEO al companiei Class IT Outsourcing, în cadrul emisiunii ZF Live de miercuri, 20 noiembrie.

Cele mai multe întâlnite situaţii în care companiile apelează la serviciile IT ale companiei sunt comunicarea pe mail întreruptă, pierderea de date şi scurgerea de date la competiţie, a precizat Tudor.

Costul serviciilor furnizate de Class IT Outsourcing se încadrează între 1.000 şi 2.000 de euro pe lună pentru o companie de talie medie a cărei nevoi sunt satisfăcute de un departament IT cu 1-2 angajaţi. Cel mai scump contract aduce 10.000 de euro pe lună firmei româneşti de outsourcing şi este încheiat cu o companie din Marea Britanie.

Class IT Outsourcing este companie românească fondată de Bogdan Tudor în 2001 cu 100 de angajaţi în Bucureşti şi o cifră de afaceri de 3 milioane de euro preconizată pentru anul acesta.
 

 
Cuvinte cheie:
zf live
, class it outsourcing
, bogdan tudor

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide