VIDEO ZF Live. Radu Dinescu, secretarul general al Uniunii Transportatorilor din România: Cele mai multe camioane care tranzitează teritoriul României sunt din Turcia. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 17 iunie

17 iun 2013 Autor: Octavian Calei

Fluxul principal de mărfuri prin România este dat de camioanele care operează între Turcia şi UE, a spus Radu Dinescu, secretarul general al Uniunii Transportatorilor din Romania, prezent la emisiunea de business ZF Live de luni, 17 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Având în vedere că Serbia nu este în UE, majoritatea traficului este dirijat prin România. Cel mai folosit traseu pentru tranzitarea României este Giurgiu-Ruse-Piteşti-Vâlcea-Sibiu-Nădlac. Sunt 1.000 de camionane pe zi, din care 60-70% sunt înmatriculate în Turcia”, a spus Radu Dinescu.

Noul pod de la Vidin-Calafat scurtează traseul camioanelor parcurs pe teritoriul României cu 230 de kilometri, iar traseul total cu 20 de km, de la ieşirea din Turcia

Noua rută va prelua 70% din traficul camioanelor din Turcia, câte 1.000 pe sens.


Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro

 
Cuvinte cheie:
zf live
, zf
, turcia
, traseu
, pod
, radu dinescu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide