ZF Live

VIDEO ZF Live. A renunţat la un job de 3.000 de euro într-o multinaţională şi a înfiinţat un after school cu 10.000 de euro. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 martie, cu Adina Mirică, Kinderlachen

21.03.2014, 14:24 1581

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 martie, cu Adina Mirică, antreprenoare care după o perioadă de 20 ani petrecuţi în mai multe companii multinaţionale din Bucureşti a înfiinţat Kinderlachen, grădiniţă şi after school cu predare în limba germană.

După ce a lucrat peste cinci ani la ING Asigurări, Adina Mirică a pus bazele unui after school cu predare în limba germană, din dorinţa de a-şi petrece mai mult timp cu familia sa. Mirica a lucrat anterior în învăţământ şi în televiziune, la postul Tele 7 ABC. 

Antreprenoarea a început afacerea Kinderlachen în 2011, împreună cu o parteneră nemţoaică, iar investiţia iniţială s-a ridicat la 10.000 de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO