ZF Live

VIDEO ZF Live. Românul din Silicon Valley: Am primit finanţare de 80.000 de dolari de la Google şi Black Box. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 10 decembrie, cu Cosmin Ciobanu, Octonius

Autor: Cătălina Butan

10.12.2013, 17:35 314

Cosmin Ciobanu, împreună cu alţi trei parteneri, doi români şi un străin, au pus bazele start-up-ului Octonius, un dezvoltator de aplicaţii în cloud, în Silicon Valley. Absolvent de kinetoterapie, dar cu o experienţă de 10 ani în IT, Ciobanu a obţinut o finanţare pentru Octonius de 80.000 de dolari de la Google (20.000 de dolari) şi de la Black Box, o platformă de investiţii în start-up-uri din Silicon Valley ( 60.000 de dolari).

Aplicaţia Octonius reuneşte fişierele stocate de utilizatori în aplicaţii precum Dropbox, Evernote, Google Drive, Facebook şi contactele din telefon, ceea ce le permite acestora să îşi gestioneze toate datele dintr-un singur loc.

Ciobanu a fost invitat în emisiunea ZF Live de marţi, 10 decembrie, unde a povestit despre începuturile din Silicon Valley, dar şi despre persectivele de viitor ale start-up-ului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO